BIST 10.621
DOLAR 32,24
EURO 35,00
ALTIN 2.433,16
HABER /  MAGAZİN

Askerlik arkadaşım cici annem oldu

Kim mi? Bülent Ersoy'dan söz ediyor... Canlı yayında Ersoy'un askerlik fotoğraflarını da gösterdi

Abone ol

Gazinocular kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan, Star TV'de canlı yayında yaptığı açıklamalar ile Bülent Ersoy'u yine kızdıracak.

SEVGİLİLERİMİ DÖVDÜM
 Aslan yayında kendi günahlarını da sayıp döktü. Yaptığı iki itiraf da sevgilileri ile ilgiliydi.

"Ben sütten çıkmış ak kaşım değilim. Evliyken yasak ilişki yaşadığım Sibel Turnagöl'e dayak attım. Bir de Yüksel Uzel sevgilimdi. Beni aldattığını öğrenince çalıştığı gazinoyu bastım ve dövdüm. Hayatımda ilk kez o gece sarhoş olmuştum."


ORHAN GENCEBAY CANLI ŞARKI SÖYLEYEMEZ

"Gencebay canlı şarkı söyleyemez. Ne kendi şarkısını ne de başka bir eseri okuyamaz. Büyük servetler önerildiği halde söyleyemedi."

Daha önce "Bülent Bey" dediği için davalık olduğu Diva'yla "asker arkadaşı" olduğu ortaya çıkan Aslan, birlikte çekilen fotoğraflarını da gösterdi.

HANIMEFENDİ ASKER ARKADAŞIM

Bülent Ersoy'un açtığı "bey" davasıyla ilgili ilginç bir olay aktaran Sacit Aslan, hakimle yaşadığı diyaloğu şöyle anlattı:

"Bir röportajda ona "bey" demişim. Hakim, "TCK'da bir kadına erkek denilmez" deyince Hakime, "Sayın hakim bu gördüğünüz hanımefendi benim asker arkadaşım" deyince hadi gidin" dedi.

CİCİ ANNEM

Sacit Aslan bu bombanın ardından ikinci bombası da patlattı ve program sunucularını kahkahalara boğdu. Aslan, "Askerlik arkadaşım aynı zamanda da cici annem" diyerek Bülent Ersoy'u kızdıracak sözler söyledi.