BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,70
ALTIN 2.527,95
HABER /  MEDYA

Aşk ve Mavi 46.yeni bölüm fragmanı final mi yapacak?

Aşk ve Mavi 46.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 22 aralık 2017 cuma günü ekrana gelecek olan Aşk ve Mavi 46.yeni bölümde neler olacak? Aşk ve Mavi 46.bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti internethaber'de.

Abone ol

ATV'nin cuma günleri ilgiyle izlenen dizisi Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. Yayınlanan son bölümde sürpriz düğüne şahit olduğumu Aşk ve Mavi 46.bölüm fragmanına gelin yakından bakalım.

Aşk ve Mavi'nin 45.bölümünde  Hasibe, konağın kapısına dayanan Faysal'ı sakinleştirir ve onu konaktan uzaklaştırır. Faysal, Hasibe ve Pembe'ye Göreçkiler'e karşı birlikte hareket etme teklifi yapar. Pembe, kabul etmek istese de Hasibe reddeder. Gülay belasını başlarından kovan Safiye ve Cemal yeniden evlenmeye karar veririler. Safiye, görkemli bir düğün hazırlığına girişirken Ali de Mavi için bir sürpriz planlar. Sefaletten bıkan Pembe konağa dönebilmek için Refika'nın tüm isteklerini kabul eder ve Hasibe'yi bir daha görmemek üzere terk eder. Aşk ve Mavi'nin 46.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

AŞK VE MAVİ 46.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

2.SEZON SONU FİNAL YAPACAK Başrol oyuncularından Emrah'ın Türkiye'den ayrılması üzerine Aşk ve Mavi'nin bu sezon sonunda final yapacağı konuşuluyor.