BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Aşk Laftan Anlamaz 17. bölüm fragmanı Hayat ile Murat evleniyor mu?

Aşk Laftan Anlamaz 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük yalanını öğrenen Murat, Hayat'ı affedecek mi? Aşk Laftan Anlamaz 17. bölüm fragmanı ve detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Aşk Laftan Anlamaz 17. bölüm fragmanı izleyenleri ekrana kilitledi. 5 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölümde Murat,Hayat'ı affedebilecek mi? Aşk Laftan Anlamaz dizisinin 16. son bölümünde Hayat'ın yalanını öğrenmiş ve Hayat'ı terk etmişti.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Laftan Anlamaz 17. yeni bölüm fragmanı Show Tv ekranlarında yayınlandı. Aşk Laftan Anlamaz 17. yeni bölümünde Murat, Hayat'ı affetmiş gibi görünse de içindeki öfkeyi söndüremeyecek. Hayat, Murat'ın öfkesinin dinmeyeceğini bilse de, Murat'ın kendisini koruduğunu görünce büyük mutluluk yaşayacak. Peki, Hayat'ı affetmeyeceğine inanan Murat, güçlü hisleri karşısında öfkesini sürdürebilecek mi? 

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Laftan Anlamaz son bölümde Murat, Hayat'ın kendisine söylediği yalanı öğrendi. Hayat'ın kendisine yalan söyelmesini kaldıramayan Murat'ın aşk dolu duygularının yerini öfkesi aldı. Arkadaşlarının sözlerine  rağmen Hayat'ı affetmeyen Murat, ilk karşılaşmasında büyük aşkını sonlandırdı. Hayat'ı odasından kovan ve bir daha yüzünü görmek istemediğini söyleyen Murat'ı kimse sakinleştiremedi. Fakat tüm öfkesine rağmen Hayat'ın İstanbul'dan gitmesine engel olmak için harekete geçti. Hayat'ın dedesi ile konuşan Murat, Hayat ile evlenmek istediğini ve onu bırakmayacağını söyledi. 

AŞK LAFTAN ANLAMAZ KONUSU

Dizide tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin tek veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) ile Giresun'da Doğan ve İstanbul'da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Hayat'la bir tesadüf sonucunda tanışırlar. Murat'ın Hayat'la tanışması bir kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ OYUNCULARI

Hande Erçel (Hayat)

24 Kasım 1993 Balıkesir doğumlu oyuncu Yaz aylarında yayınlanmaya başlayan Güneşin Kızları dizisinde Selin rolüyle herkesin beğenisini kazanmıştır. 1.75 boyunda, 54 kilodadadır. 2012 yılında Azerbaycanda güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. Çılgın Dershane Üniversite dizisinde Meryem karakterini canlandırmıştır. Hayat Ağacı dizisinde de rol almıştır.

Burak Deniz (Murat Sarsılmaz)

20 Ekim 1989 İstanbul doğumlu genç oyuncu Kaçak dizisinde Burak karateriyle rol almış ve başarıyı yakalamıştı. Oyunculuk hayatına Kolej Günlüğü dizisiyle başlamıştır. Son olarak Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Toprak karakterini canlandırmıştır.