BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.408,05
HABER /  GÜNCEL

Aşk engel tanımadı

Manisa'da birbirlerini seven iki engelli gencin aşkı mutlu sonla bitti.

Abone ol

Manisa'da birbirlerini seven iki engelli genç, 3 yıl süren arkadaşlıkları ve duydukları aşkı evlilikle pekiştirdi. Bir kurye şirketinde çalışırken geçirdiği trafik kazasında sol bacağını diz altından itibaren kaybeden 29 yaşındaki Ufuk Tanıker'le, doğuştan engelli olduğu için tekerlekli sandalye ile yaşamını sürdüren Fatma Saraçoğlu (29), bundan 3 yıl önce Bedensel Engelliler Derneği'nde tanıştı.

Birbirlerine aşık olan çift, 3 yıl süren birlikteliğin ardından 26 Mayıs'ta nişanlandı. Protez bacakla yürüyebilen Ufuk Tanıker ile tekerlekli sandalyeli nişanlısı, birlikte Fatih Nikah Salonu'na geldi. Yakınlarının yardımıyla merdivenlerden çıkartılan gelin, nikah masasına getirildiğinde tekerlekli sandalyeden nikah koltuğuna alındı.

Nikah memuru Nurettin Bozkurt'un sorularına sırayla "evet" cevapları verildi. Gelin Fatma Saraçoğlu'nun şahitliğini Saruhan Park'ın başarılı işletmecisi Cengiz Südütemiz yaparken, damada ise Devrim Kocaer şahit oldu. Gelinin anne ve babası Arife-Muzaffer Saraçoğlu ile damadın anne ve babası Nuran-Yaşar Tanıker büyük mutluluk yaşadı.

Alkışlar eşliğinde nikah masasından tekerlekli sandalyesine konan geline en büyük desteği hayat arkadaşı verdi. Çok mutlu olduğunu belirten damat Ufuk Tanıker, eşine aşık oduğunu ve onu çok sevdiğini söylerken, gelin Fatma Saraçoğlu da aynı duyguları paylaştığını ifade etti. Takı merasiminin ardından engelli çift, alkışlar eşliğinde yeni hayatlarına uğurlandı.