BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,79
ALTIN 2.434,76
HABER /  GÜNCEL

Aşırı hız bir aileyi paramparça etti

Aşırı hız ve dikkatsizlik bir aileyi parçaladı. İŞte Almanya'dan gelen Türk aile fertlerinin Kırıkkale-Samsun karayolunda yaşadığı o kokrunç kaza

Abone ol

Almanya'dan gelen Türk aile fertlerinin bulunduğu otomobil aşırı hız nedeniyle karşı şeritten gelen TIR'ın altına girdi.Hurda yığınına dönen otomilde bulunan 5 kişiden 3'ü öldü, TIR şoförü ile birlikte 3 kişi yaralandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kaza, Kırıkkale-Samsun karayolunun 13'üncü kilometresindeki Yukarı Mahmutlar Beldesi yakınlarında bugün saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Ankara'dan Samsun yönüne giden Erdoğan Demir yönetimindeki NFE 603 yabancı plakalı otomobil, Mahmutlar Beldesi yakınlarında aşırı hız ve iddiaya göre sürücüsünün uyuklaması sonucu kontrolden çıkarak çift şeritli yolda orta rejüfden sol şeride geçti. Otomobil, bu sırada karşı yönden gelen Ukrayna plakalı Oleg Kryovı yönetimindeki AB 3796 XX plakalı TIR'ın altına girdi. Çarpmanın etkisiyle ezilen otomobil, savrularak yeniden orta rejüje düştü. Demir yığınına dönen otomobilde bulunan Almanya'dan gelensürücü Erdoğan Demir, Emine Demir ve Adem Demir öldü. Aynı araçta bulunan Nihal Demir ve 9 yaşındaki Eda Demir ağır, TIR şoförü Oleg Kryovı yaralı olarak Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Samsun-Ankara karayolu bir süre trafiğe kapandı. Kırıkkale Bölge Trafik ve İl Jandarma Trafik ekipleri ikinci bir kazaya meydan vermemek için trafik akışını sağlamaya çalıştı.