BIST 10.358
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.466,79
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Asıl korku içerideki Görünmeyenler!

Bu hafta sinemalarda gösterime giren filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik... Size sadece seçmesi kaldı

Abone ol

Sinema sevelerler bu hafta 6 filmle buluşuyor.

Dram, gerilim türündeki ''Operasyon: Argo'' filmin yönetmen koltuğunda Ben Affleck'in oturuyor.

Aksiyon, bilimkurgu türündeki ''Evrenin Askerleri İntikam Günü'', sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

''Havana'da 7 Gün'' adlı dram türündeki film de gösterime girecek.

Gerilim, korku türündeki ''Görünmeyenler'' sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. 

Belgesel, dram türündeki ''Simurg'' da bu hafta gösterilecek filmler arasında yer alıyor.

Komedi filmi ''Van Gölü Canavarı'' vizyona girecek.

İŞTE HAFTANIN YENİ FİLMLERİ, KONULARI VE FRAGMANLARI

DİĞER SAYFADA GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

[PAGE]

OPERASYON: ARGO

Dram, gerilim türündeki ''Operasyon: Argo'' filmin yönetmen koltuğunda Ben Affleck'in oturuyor. Ben Afleck, Bryan Cranston, John Goodman başrolleri paylaştığı film, 1979 yılında İran devriminin en yoğun günlerinde, Tahran'daki Amerikan Büyükelçilik binasında 52 Amerikalının rehin alınması, kaçmayı başaran 6 ABD vatandaşının Kanada Büyükelçiliği'ne sığınması ve CIA uzmanı Tony Mendez'in onları kurtarma planınını konu ediniyor.

EVRENİN ASKERLERİ İNTİKAM GÜNÜ FİLMİ DİĞER SAYFADA

[PAGE]EVRENİN ASKERLERİ İNTİKAN GÜNÜ

Aksiyon, bilimkurgu türündeki ''Evrenin Askerleri İntikam Günü'', sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Dolph Lundgren'in rol aldığı film, 1992'de başlayan serinin yeni versiyonunda genetik müdahalelerle birer ölüm makinesine dönüştürülen iki askerin hikayesi ele alınıyor. 3D olarak çekilen filmin yönetmenliğini ise John Hyams üstlendi.

HAVANA'DA 7 GÜN FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]HAVANA'DA 7 GÜN

''Havana'da 7 Gün'' adlı dram türündeki film de gösterime girecek. Benicio Del Toro, Pablo Trapero, Julio Medem, Elia Suleiman, Gaspar Noe'nin ortaklaşa yönettiği filmde, Josh Hutcherson, Vladimir Cruz ve yönetmen Emir Kusturica seyirciyi şaşırtarak başrolleri paylaşıyor. İspanya-Fransa ortak yapımı film, yedi farklı yönetmenin Havana'da geçen bir haftayı anlattığı yedi farklı hikayeden oluşuyor.

GÖRÜNMEYENLER FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]

GÖRÜNMEYENLER

Gerilim, korku türündeki ''Görünmeyenler'' sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Melikşah Altuntaş'ın yönettiği, Caner Özyurtlu ile Serhat Hasanoğlu'nun senaryosunu yazdığı filmde, Nihan Okutucu, Duru Ok, Deniz Özmen başrolleri paylaşıyor.

SİMURG FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]SİMURG

Belgesel, dram türündeki ''Simurg'' da bu hafta gösterilecek filmler arasında yer alıyor. F tipi cezaevlerini protesto etmek amacıyla ölüm orucuna başlayan 6 kişinin yaşadıklarını konu eden filmde yönetmenliği Ruhi Karadağ üstlenirken, Ali Ekber Akkaya, Çiğdem Kazan, Refik Ünal, Hüseyin Muharrem Gündüz, Delil İldan ve Cafer Gürbüz rol alıyor.


VAN GÖLÜ CANAVARI FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]VAN GÖLÜ CANAVARI

Komedi filmi ''Van Gölü Canavarı'' vizyona girecek. Mehmet Bükülmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu yapımda Selahattin Taşdöğen, Naci Taşdöğen, Ceylan Yılmaz başrolleri paylaşıyor. Van'da yaşayan üç çobanın sürülerini kaybetmeleri sonucu yeni bir iş ararken Van Gölü'nde bir canavar maketi yaparak bundan para kazanma fikri akıllarına gelir. Film, üç arkadaşın, gölde canavar olduğunun yayılmasıyla İstanbul'dan gelen kadın gazetecilere aşık olmaları ve başlarına gelen olayları anlatıyor.

HAFTANIN DİĞER FİLMLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

[PAGE]

MUTLULUK ASLA YALNIZ GELMEZ

Sacha partiler vermeyi seven, arkadaşlarına ve tutkuyla çaldığı piyanoya düşkün bir adamdır. Geceleri bir jazz kulübünde çalarak, çapkınlıkta da nam yapmıştır. Anın tadını çıkartarak yaşayan Sacha için sabah çalar saat, sigorta ödemesi, vergi taksidi gibi dertler yoktur.
Ona tam tersi bir hayat süren Charlotte'un ise 3 çocuğu, eskittiği 2 kocası ve tüm bu karmaşada yönetmesi gereken bir de kariyeri vardır. Bir aşk hikayesi ve yeni bir ilişki hayatında ihtiyacı olan en son şeydir. Hayatlarındaki her şey birbirine zıt olan bu iki insan beraber olmaları için hiçbir neden yokken karşı karşıya gelirler...
Gad Elmaleh ve Sophie Marceau'nun başrollerini paylaştığı Fransız yapımı filmin yönetmenliğini ise James Huth üstleniyor.

OTEL TRANSİLVANYA FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]

OTEL TRANSİLVANYA

Dracula'nın beş-etli Hotel Transylvania'sına hoşgeldiniz. Burada yaratıklar ve aileleri yaşayabilirler, yeter ki insanlar onları rahatsız etmesin. Özel bir haftasonu gecesinde Dracula dünyanın en ünlü yaratıklarını oteline çağırır: Frankenstein ve karısı, Mumya, Görünmez Adam, Kurtadam ailesi ve daha pek çoğu... Dracula'nın kızı Mavis'in 118'inci yaşgünüdür o gün. Dracula için tüm bu yaratıklara ev sahipliği yapmak sorun değildir, ta ki alelade bir adam otele gelip Mavis'ten hoşlanana kadar...
Bu hareketli ve eğlenceli animasyonun yönetmenliğini ise Genndy Tartakovsky üstleniyor.