BIST 10.015
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.433,63
HABER /  GÜNCEL

Asansörde feci şekilde can verdi!

Asansör boşluğunu fark etmedi, düştü! Belki de hala yaşıyordu ama kimse sesini duymadı. Üstelik asansör de inmeye başlamıştı.

Abone ol

Antalya'da asansör boşluğuna düşen bir kişi asansörün altında kalarak feci şekilde can verdi. Kardeşinin cansız bedeniyle karşılanan ağabeyi ise olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Olay, saat 01.30 sıralarında Antalya Muratpaşa İlçesi, Aspendos Bulvarı üzerinde yer alan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Muhammed Gültekin (32) akaryakıt istasyonunda çalışan ağabeyi Serdar Gültekin'i ziyarete gitti.

5 SAAT SONRA FARK EDİLDİ

Ağabeyinin akaryakıt istasyonuna gelen bir müşteri ile ilgilendiği sırada istasyonun arka tarafında bulunan depoya giren Muhammed Gültekin, burada bulunan asansör boşluğunu fark etmeyerek aşağıya düştü. Müşteri ile ilgilendikten sonra kardeşini göremeyen ağabey Gültekin ise kardeşinin istasyondan ayrıldığını düşündü; ancak gerçek olaydan yaklaşık 5 saat sonra depoya giren bir akaryakıt istasyonu çalışanı tarafından fark edildi.

ASANSÖR ALTINDA KALARAK ÖLMÜŞ

Kardeşinin asansör altında feci şekilde can veren cansız bedenini gören ağabey Gültekin olay yerinde sinir krizleri geçirirken, Muhammed Gültekin'in cenazesi polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.