BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,94
ALTIN 2.446,27
HABER /  MAGAZİN

Arzu Yanardağı yıkan not

Arzu Yanardağ zor günler geçziriyor. Eşinden yana dertli mi dertli. Bir hafta önce bulduğu not onu yıkmış..

Abone ol

Arzu Yanardağ, bir hafta önce eşi Türkkan’ın masasında bulduğu listenin kendisini yıktığını belirterek, “Çünkü kâğıtta boşanma şahitlerinin adları ve nasıl boşanacağımıza dair notlar yazıyordu” dedi

Arzu Yanardağ, geçen yıl evlendiği işadamı Serhat Türkkan’la evliliğinde büyük bir kriz atlattıklarını söyledi.

Kızı Alara’nın babası ilk eşi reklamcı Ali Sertel ile evliliğinde de çok zor günler atlattığını belirten Yanardağ “Kızım Alara’nın babası Ali’den şiddet ve her türlü rezilliği gördüm. Bu yüzden kızımı da alıp o evden kaçtım. Sonra Serhat ile evlendim. Serhat’la da krizler yaşadık. Çünkü evde biraz sert ve sinirli... Bazen ona ‘Ne olur bana da garsona, manava, hostese davrandığın gibi kibar ve anlayışlı davran’ diyorum ama dinletemiyorum” dedi.

“Ağlamaya başladım”
Geçen günlerde eşi Türkkan’ın “Arzu’yu döve döve adam ettim” şeklinde ifadesi basına yansıyan Yanardağ, “Bir hafta önce Serhat’ın masasında bir kâğıt buldum. O an yıkıldım. Çünkü kâğıtta boşanma şahitlerinin adları ve nasıl boşanacağımıza dair notlar yazıyordu. Ağlamaya başladım. Sonra konuştuk ve krizi şimdilik aştık ama ilerde neler olur bilemem. Şimdilik boşanmanın eşiğinden döndük” diye konuştu.