BIST 10.198
DOLAR 32,15
EURO 35,02
ALTIN 2.460,16
HABER /  GÜNCEL

Artık benim kupam verilsin

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener geçen sezonun şampiyonluk kupasını istedi ve federasyona yüklendi.

Abone ol

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in yine hedefinde Futbol Federasyonu vardı. Şener, “Bu kadar delilden, tapeden sonra artık benim kupam verilsin” diye konuştu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, artık şampiyonluk kupasının kendilerine verilmesi gerektiğini söyledi. Şener, “Bu kadar yazılan çizilenden sonra bu kadar tapelerden sonra artık benim kupamı ver. Başka bir şey istemiyorum. Bu işin karşılığı küme düşmedir. O da uygulanmalıdır. Ayrıca bu uygulanırsa Türk futbolu zarar görmez” ifadelerini kullandı.

Antalya kampında basın mensupları ile sohbet eden Şener, “Federasyonun almış olduğu olağanüstü genel kurul kararı var bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” şeklindeki soruya, “Kulüpler birliğinin böyle bir diktesi yok. Yine bu Mehmet Ali beyin bir diktesi. Burada insanın aklına sorular geliyor. Düşmeyi veya puan silmeyi yıl sonunda yapacaksan bunu da yıl sonunda yapabilirsin” yanıtını verdi.

Genel kurulda kupanın kime verileceğinin de konuşulması gerektiğini vurgulayan Şener, “Genel kurulda kupanın da kime verileceği açıklanmalı. Bana göre benim kupamım verilmesi gerekiyor” diye konuştu. Transfer konularını da değerlendiren Şener, “Jaja’nın menajeri fiyat artırdı ve transfer sohbette kaldı. Servet Çetin ve Turgut Doğan gündemimizde yok. Yigit İncedemir için ise temasta bulunduk” dedi.