BIST 10.280
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.411,08
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Artıevler Metropol satışta

İzmir Torbalı'da Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Artıevler Metropol projesi, satışa çıkıyor.

Abone ol

İzmir Torbalı'da Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Artıevler Metropol projesi, Torbalı ‘nın gözde ve prestijli yerleşim bölgelerinden Sadık ileri bulvarı üzerinde yeralıyor.

Artı Evler, 6 katlı 3 bloktan oluşan 65 dairelik butik bir proje.

Artı Evler Metropol sosyal donatıları, ulaşım, iletişim ve kampanya bilgileri için tıklayın!

Artı Evler Metropol Fiyatlar:

2+1, 3+1, 4+1, 5+1 (çatı dubleks) seçeneklerinin bulunduğu Artı Evler Metropol'de fiyatlar 175 Bin TL ve 300 Bin TL arasında değişiyor.

Artı Evler Metropol Teslim Tarihi:
Farklı daire seçenkleriyle her türlü yatırımcı için seçenkeler sunan Artıevler Metropol projesinin 2014 Haziran'da teslim edilmesi bekleniyor.

Artı Evler Metropol Nerede?

Lokasyon açısından dikkat çeken bir proje olan Artı Evler Metropol, ulaşım hatlarına çok yakın. İzban'a sadece 200 metre mesafede konumlanan proje, merkezi bir alanda yükseliyor.

Artı Evler Metropol Sosyal Donatıları:

Proje, zemin katta yer alan dükkanlarıyla kentin sosyal ve ticari yaşantısına katkıda bulunurken, açık alan peyzaj düzenlemelerinde yer alan yetişkin ve çocuk havuzu, çocuk oyun parkı, oturma ve dinlenme alanlarıyla da konut kullanıcılarına rahat ve güvenli rekreasyon mekanları sunuyor. Özel açık otoparkı ve siteye özel kameralı güvenlik sistemiyle günümüz modern konut yerleşiminin gereksinimlerini karşılayan proje, gerek cephe tasarımlarındaki gerekse iç mekanlardaki detay çözümleriyle ön plana çıkarıyor.

Artı Evler Metropol İletişim Bilgileri:

Web: http://www.demirinsaat.net/

Tel:0(232) 251 84 88