BIST 9.916
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Arka Sokaklar son bölümde FETÖ bombası yeni fragmanı!

Arka Sokaklar 412. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar son bölümde FETÖ operasyonu dikkat çekti. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti internethaber.com'da.

Abone ol

Arka Sokaklar bomba gibi bir bölüm ile ekranlara geldi. Yeni bölümde yaşananlar gündeme damga vurdu. Arka Sokaklar'da bu hafta FETÖ operasyonu dikkat çekti. Peki Arka Sokaklar'ın 412. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar son bölüm özeti ve FETÖ detayları haberimizde...

ARKA SOKAKLAR 412. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜME FETÖ DAMGASINI VURDU

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden 'Arka Sokaklar'ın son bölümündeki FETÖ göndermesi dikkati çekti. Yönetmen Orhan Oğuz, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrası yaptığı açıklamada, "FETÖ operasyonunu diziye taşıyacağız. 'Rıza Baba'nın ekibinden bir kişi eksilecek" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler sonrası dizinin hayranları o ismin kim olabileceğini tartışmaya başlamıştı.

30 Eylül Cuma günü yayınlanan 410'uncu bölümde, 'Rıza Baba'nın ekibinde yer alan 'Hakan Komiser', örgüte hizmet ettiği gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Ancak Hakan Komiser olayının gizli bir görev olduğu ortaya çıktı.

ARKA SOKAKLAR KONUSU

Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nın üstlendiği dizinin senaryosunu Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul yazmıştır. Dizinin yapım şirketi Erler Film'dir. Dizinin müzikleri Murat Evgin tarafından yapılmıştır.

Dizide İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere, meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren emniyet amiri Rıza Baba olur.