BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.429,41
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Arınç'a MHP'den çok sert sözler!

Bülent Arınç'ın Bahçeli için söylediği "Evet dememek için evlenmedi" sözlerine MHP'den tepki geldi. MHP'li Yönter, Arınç için "Söylemek istemiyorum ama beyni sulanmış" ifadesini kullandı.

Abone ol

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine MHP'den sert tepki geldi. MHP Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, "Evet dememek için evlenmedi" sözleri için Arınç'a ''Bu ifadeyi kullanmak istemiyorum ama sanırım beyni sulanmış'' diye cevap verdi.

MHP İstanbul milletvekili İzzet Ulvi Yönter, CNN TÜRK'te Saynur Tezel Özgentürk'ün konuğu oldu. Yönter, eski Başbakan Yardımcısı, Bülent Arınç'ın, Devlet Bahçeli için ''evet dememek için evlenemedi'' göndermesine sert cevap verdi.

"BEYNİ SULANMIŞ"

''Bu ifadeyi kullanmak istemiyorum ama sanırım beyni sulanmış'' diye söze başlayan Yönter, ''Sanırım bölücü terör örgütü PKK'ya dedikleri evetle bizim evetlerimizi karıştırmış, evet cevabını çok çirkin bir üslupla genel başkanımıza atfediyorlar. Yaşını başını almış insanlara bu tip ifadeler asla yakışmıyor'' dedi.