BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.437,47
HABER /  MAGAZİN

Arif Sağ'a büyük şok! Twitter'dan duyurdu

Aralarında Arif Sağ, Cahit Berkay ve Ali Haydar Timisi'nin de bulunduğu onlarca sanatçı Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği'nden (MESAM) ihraç edildi. Usta sanatçı Arif Sağ, kararı sosyal medyadan duyurdu ve tepki gösterdi.

Abone ol

Arif Sağ, Cahit Berkay ve Ali Haydar Timisi'nin de aralarında olduğu sanatçılar MESAM'dan ihraç edildi. İhraç edilen sanatçılar MESAM üyelerine yarınki olağanüstü genel kurula katılım çağrısı yaptı.

MESAM’ın yarın gerçekleştireceği olağanüstü genel kurul öncesi, aralarında Yönetim Kurulu Başkanı Arif Sağ , Başkan Yardımcısı Cahit Berktay’ın da bulunduğu 30 kişi görevden alındı.

Arif Sağ ve ekibi, Coşkun Sabah başkanlığındaki Geçici Yönetim Kurulu tarafından Haysiyet Kurulu'na sevk edilmişti. Başta Arif Sağ, Cahit Berkay, Ali Haydar Timisi, Metin Karataş ve Ali Rıza Binboğa olmak üzere otuza yakın MESAM üyesi bu sabah ihraç edildi.

MÜCADELEYE DEVAM: İhraç kararının ardından bir basın açıklaması yapan Arif Sağ, Cahit Berkay, Ali Haydar Timisi, Metin Karataş ve Ali Rıza Binboğa, mücadeleye sonuna kadar devam edeceklerini belirttiler.

MESAM'daki ihraçları, CHP milletvekili Barış Yarkadaş açıkladı. Sanatçı Arif Sağ da Twitter'dan şu mesajı attı:

KARAR PROTESTO EDİLECEK: İhraç edilen sanatçılar MESAM üyelerine yarınki olağanüstü genel kurula katılım çağrısı yaptı. Sanatçilar yarın başlayacak genel kurul öncesinde ihraç kararını protesto edecek.