BIST 10.471
DOLAR 32,78
EURO 35,08
ALTIN 2.453,59
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Arena'da güldüren tuvalet krizi

Türk siyasi tarihinin en büyük il kongresine tanıklık eden Türk Telekom Arena'da güldüren bir olay yaşandı.

Abone ol

100 bin kişinin katıldığı AK Parti İstanbul İl Kongresi'nin yankıları sürüyor. Çok konuşulan kongreyi takip eden gazeteciler ilginç bir olaya şahit oldu. Posta yazarı Candaş Tolga Işık, başına gelen ilginç olayı bugünkü köşesinde yazdı.

"TUVALETİNİZ BEKLEYEBİLİRDİ"

(...)Kurultay'da gazetecileri çok güldüren bir de hadise yaşadık. Bir gazeteci arkadaşımla tuvalete gittik. Yerimize dönmek için protokol bölümüne geldiğimizde yakamızdaki protokol kartını gösterdik. Başbakan'ın korumalarından biri "Giremezsiniz" dedi. "Tuvalete gitmemiz gerekiyordu" dedik.

"Tuvaletiniz biraz bekleyebilirdi... Şu anda Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı burada" dedi. Sonra mı? Şansımıza Başbakan'ın yakın ekibinden bir isim olayı uzaktan takip ediyormuş... Hemen müdahale etti ve yeniden yerlerimize oturabildik. Gazeteci arkadaşlarla birbirimize "Allah'tan aramızda prostatı olan yok" diye şakalaşarak güldük. 

ARENA BÖYLE ASLAN GÖRMEDİ

Candaş Tolga Işık, ayrıca statta açılan yaratıcı pankartlara değindi ve beğendiği o pankartlardan ikisini yazdı.

(...)Küçükçekmece teşkilatının açtığı "Arena böyle aslan görmedi" pankartını Kurultay'ı izlemeye gelen Galatasaraylı Abdurrahim Albayrak gördü mü acaba?
Başbakan, Fatih Sultan Mehmet'in "Ya Bizans beni alır ya da ben Bizans'ı" sözünden alıntı yapınca açılan "Ya biz Şişli'yi alacağız ya Şişli bizi" çok yaratıcıydı."