BIST 9.985
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.432,74
HABER /  GÜNCEL

Aref'in bu gösterisi herkesi şoke etti!

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasını ikinci olarak bitiren Aref Ghafouri final performansı ile göz doldurdu.

Abone ol

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasını ikinci olarak bitiren Aref Ghafouri final performansı ile göz doldurdu. Aref Ghafouri izleyenler gözlerine inanamadı dün akşam yapılan halk oylaması ile Aref ikinci oldu.

Aref Ghafouri yarışmanın favorisi olarak gösteriliyordu fakat Sefa Doğanay birincilği göğüsledi. İranlı Aref Ghafouri basit illüzyon gösterilerinin çok ötesinde mükemmel şovlarla Türkiye'nin yeni starı olma yolunda ilerliyor.

Sahneye çıkıp seyirciler arasından üç kişiyi yanına çağıran Aref önce nabzını durdurdu ardından inanılması güç bir şova imza attı. Gösteri eski gösteri kadar alkış almadı çünkü seyirciler korkmuştu. 

Aref'in, nabzını yavaşlattıktan sonra bayılmış haldeyken devreye giren video görüntüsünün ardından yaşananlar izleyenleri bir kez daha şoke etti.

Zira Aref, hiç temas etmeden sandalyeleri deviriyor, bardakları kırıyor, yüzükleri yok ediyordu. Şov sonunda Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar ne diyeceklerini bilemez haldelerdi.

İranlı Aref olarak tanınan Aref Ghafouri şöhret basamaklarını hızla tırmanıyor. Yarışmada ikinci olan Aref'in bu final gösterisi de çok konuşulacağa benziyor.

İŞTE FİNAL GÖSTERİSİ