BIST 10.046
DOLAR 32,33
EURO 34,70
ALTIN 2.408,54
HABER /  DÜNYA

Aref Ghafouri, Trabzon’da

Trabzon Forum Alışveriş Merkezi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında getirilen ünlü illüzyonist Aref Ghafouri, Trabzonlulara eğlenceli...

Abone ol

Trabzon Forum Alışveriş Merkezi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında getirilen ünlü illüzyonist Aref Ghafouri, Trabzonlulara eğlenceli bir gece yaşattı.
’Yetenek Sizsiniz’ adlı televizyon programı ile şöhreti yakalayan illüzyonist Aref Ghafouri, Trabzon Forum AVM’de sahne aldı.
‘Dünyanın en iyi extreme illüzyonisti’ ödülü alan ve bir televizyon kanalındaki ‘Yetenek Sizsiniz’ adlı yarışma programında ikinci olan Aref Ghafouri, Forum Alışveriş Merkezi’nde ilginç gösterilerini sundu. Alışveriş merkezinin dış kısmındaki alanda gerçekleştirilen gösteriye küçük, büyük çok sayıda vatandaş katıldı. Doğanın sınırlarını zorlayan ve mantık kurallarını devre dışı bırakan gösteriler sayesinde Aref’i izlemeye gelen vatandaşlar, unutulmaz bir gün yaşadı. Etkinliği takip eden basın mensuplarına gösterilerin bazı bölümlerinden görüntü almasına izin verilirken, gösteride pek çok seyircinin cep telefonu ve tablet bilgisayarla Aref’in şovundan görüntü alabilmek için birbirleriyle kıyasıya yarışması dikkat çekti. İzleyenleri şaşkına çeviren gösteri, yaklaşık 1 saat sonra sona erdi.
(İHA)