BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Arda'sız A.Madrid şaşırttı

İspanya Kral Kupası'nda Atletico Madrid, 3. lig takımı Albacete'ye yenildi

Abone ol

İspanya Kral Kupası'nda ilk 16'ya kalma elemelerinde Atletico Madrid, 3. lig takımı Albacete'ye karşı deplasmanda oynadığı maçı 2-1 kaybetti.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Gregorio Manzano, Arda, Falcao ve Diego gibi yıldız oyuncularını dinlendirerek Albacete'ye götürmezken, beklemediği bir yenilgi aldı. Albacete'den Nunez (Dk. 49) ve Atletico Madrid'den Dominguez'in (Dk. 59) kırmızı kart gördüğü maçta, 2-0 yenik duruma düşen Atletico Madrid, Adrian'ın (Dk. 70) golüyle skoru 2-1 yaptı. Maçın 52. dakikasında Adrian bir de penaltı kaçırdı. Atletico Madrid, Kral Kupası'nda bir üst turu geçebilmek için sahasında oynayacağı rövanş maçını 1-0 yada gol yemesi halinde 2 farklı skorla kazanması gerekiyor.

Öte yandan İspanyol basınında Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Jose Antonio Reyes, Albacete'ye götürülmesine rağmen teknik direktör Manzano tarafından oynatılmadı. İspanyol teknik adam, Reyes'in Türkiye'ye gidebileceği iddialarıyla ilgili sorulara ''Reyes hakkında sadece basında yazılanları biliyorum'' demekle yetindi.