BIST 10.303
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.406,02
HABER /  SPOR

Aragones yumruk yumruğa

Aragones'in futbolcularla yıldızı barışmıyor. Denizli maçının devre arasında bir futbolcuya burun buruna gelmişler.

Abone ol

Fenerbahçe’de sezon başında tartışma yaşayan Teknik Direktör Luis Aragones ile Deniz’in araları tekrar bozuldu.

İkilinin, Denizlispor maçının devre arasında birbirlerine girdikleri ve sert bir tartışma yaşadıkları öğrenildi

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Deniz, Selçuk’un sakatlanması nedeniyle kendisini ısıtmadan oyuna alan Aragones’e isyan etti. İkili oyunun devre arasında soyunma odasında birbirlerine girdi.

Maçın devre arasında Deniz’i soyunma odasındaki özel bölümüne çağıran Aragones, bu oyuncunun beklenmedik tepkisi ile karşılaşınca sesini yükseltti. Aragones’e bağırarak tepkisini dile getiren Deniz’e Aragones de bağırarak yanıt verdi. Teknik Direktör ile oyuncu arasındaki olası yumruklaşmayı diğer futbolcular önledi.

Kupa mesaisi başladı
Sarı-lacivertli ekip, Fortis Türkiye Kupası finalinde çarşamba günü Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda, Denizlispor maçında forma giyen futbolcular dinlenmeye yönelik çalışmalar yaparken, diğer futbolculara normal program uygulandı. Teknik Direktör Luis Aragones’in sahada yaptığı mini toplantı ile başlayan antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Bu arada Can Arat sol ayak bileğinden sakatlanarak idmanı yarıda bıraktı.

Selçuk moral bozdu
Denizlispor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyunu terketmek zorunda kalan Selçuk Şahin’in dün MR’ı çekildi. Sağ arka adalesinde kas zorlanması şikayeti bulunan tecrübeli oyuncunun yapılan kontrollerinde ödem tespit edildi. Tedavisine hemen başlanan Selçuk’un, Beşiktaş ile oynanacak kupa finalinde forma giymesinin zor olduğu kaydedildi. Teknik Direktör Aragones’in Selçuk’un yerine orta sahada alternatif aradığı öğrenildi.