BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Aracıyla parka daldı

Alkollü sürücü Ankara'da ortalığı birbirine kattı. Yürüyüş parkına dalan sürücü, gazetecilere de saldırdı.

Abone ol

Ankara'da alkol alarak direksiyona geçen bir sürücünün kullandığı otomobil, yürüyüş parkına daldı. Ayakta duramayan alkollü sürücü, gazetecilere saldırdı.
Kaza gece saat 22:00 sıralarında İstanbul Yolu Çiftlik Kavşağı'nda meydana geldi. Yenimahalle'den Ulus'a giden Hüseyin Evci'nin kullandığı 06 TF 346 plakalı otomobil, yürüyüş parkına uçtu. Park içerisinde elektrik direğini deviren otomobil bir ağaca çarparak durabildi. Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, sürücü Hüseyin Evci'nin alkollü olduğunu farketti. Aynı araç içerisinde bulunan arkadaşıyla sürekli olarak tartışan ve aracı yanındaki arkadaşının kullandığını iddia eden alkollü sürücü Evci, görüntü alan basın mensuplarına da saldırdı.
Polis, sürücüyü sakinleştirmeye çalıştı. Hızını alamayan alkollü sürücü Hüseyin Evci daha da ileri giderek kendisini sakinleştirmeye çalışan polisi 'Akıllı ol. Sen benim kim olduğumu bilmiyorsun. Daha sonra hesaplaşırız' diyerek tehdit etti. Kaza sonrası otomobilde bulunan çok sayıda bira şişesi sağa sola saçılırken trafik ekiplerinin yaptığı alkol testinin ardından sürücü 170 promil alkollü çıktı. Hüseyin Evci, karakola götürüldü.