BIST 10.503
DOLAR 32,29
EURO 35,04
ALTIN 2.474,27
HABER /  DÜNYA

Arabasının anahtarı şaka gibi bir olay yarattı!

Aynı evi paylaşan çiftin yaşadıkları kavga bakın başlarına bakın neler açtı. Üstelik bir de polise ulaşamayınca..

Abone ol

Amerika, New Jersey'de yaşayan Pamela Rozzelle ve Richard King Jr., bir kaç aydır aynı evi paylaşıyorlardı. Komşularının, sürekli birbiriyle tartıştıklarını ve aşırı alkol aldıklarını söylediği çift, sonunda "araba anahtarı" yüzünden inanılmaz bir olay yaşadı.

Geçtiğimiz perşembe günü Pamela, sevgilisiyle tartıştıklarını söyleyerek eve polis çağırdı. Ancak Richard'ın evini polise tarif edemeyen Pamela, cep telefonundan aradığı için, polis memurları kadının yerini bulmakta çaresiz kaldı.

İki saat sonra tekrar polisi arayan Pamela, bu kez onlara sevgilisinin "yandığını" söyledi ve adresi verebildi. Olay yerine gelen polise verdiği ifadesinde Pamela, arabasının anahtarlarını aradığını, onları bulamayınca Richard'ı uyandırmaya çalıştığını, ancak bunu da başaramayınca bir sigara yakmasının ardından yanlışlıkla çakmağı Richard'ın uyuduğu battaniyenin üzerine düşürdüğünü iddia etti.

Kendini evin dışına atıp, karların üzerinde söndüren Richard'ın yüzü, göğsü, kolları ve omuzlarının yandığı açıklanırken, gözaltına alınan Pamela'nın kundaklama ve saldırı suçlarından yargılanmasına karar verildi.