BIST 10.644
DOLAR 32,26
EURO 35,11
ALTIN 2.496,63
HABER /  GÜNCEL

Arda Turan neye uğradığını şaşırdı!

Galatasaray, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında kamp çalışmaları için Antalya'ya geldi. Ancak Arda Turan, beklemediği bir protesto ile karşılandı.

Abone ol

Spor Toto Süper Ligin'de devre arası kamp çalışmaları için akşam saatlerinde özel uçakla Antalya'ya gelen Galatasaraylı futbolcuları Antalya Galatasaray Spor okulu öğrencileri çiçeklerle karşıladı. Futbolcuları, havalimanı dışında bir grup taraftar ise protesto etti.

Galatasaraylı Arda Turan havalimanı çıkışınında bir taraftarın "Topunu oyna, topunu" sözleri karşısında şaşkınlık yaşadı.

Futbolcular, kamp yapacakları otele gitmek için otobüse bindiklerinde protestolar devam etti. Bir süre otobüsün gitmesine engel olan taraftarlar tezahürata devam etti.

Antalya Rixos Lares Hotel'de 10 Ocak'a kadar çalışacak sarı-kırmızılı takımın kafilesinde Lucas Neill, Harry Kewell, Juan Pablo Pino, Zvjezdan Misimovic ve Milan Baros olmadığı öğrenildi.

"Cim Bom", kamp döneminde 8 Ocak'ta Alanya'da, Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hannover 96 ile bir hazırlık maçı yapacak.