BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Arabam.com iki yaşında

Otomobilseverlerin başvuru kaynağı olan arabam.com dergisi ikinci yaşını, üye galeriler ve basın mensuplarıyla kutladı. İşte haberin ayrıntıları...

Abone ol

Otomobilseverlerin başvuru kaynağı olan arabam.com dergisi ikinci yaşını, üye galeriler ve basın mensuplarıyla kutladı.

Otomobil tutkunlarının her hafta yeni sayısını merakla beklediği Arabam.com dergisi, ikinci yaş gününü 11 Haziran’da Doğan Medya Center’da verilen bir organizasyonla kutladı. Partiye, arabam.com’a üye galeriler ve basın mensupları katıldı.
Arabam.com dergisinin kökeni, Ağustos 2000’de yayın hayatına başlayan Türkiye’nin en çok ziyaret edilen otomobil portalı www.arabam.com’a dayanıyor.
Mayıs 2003’de Milliyet Gazetesi desteğiyle yazılı medyaya taşınan arabam.com, satış grafiğiyle kısa süre içinde otomobil dergileri içinde zirveye yükselmesini bildi. İki yıllık süre zarfında arabam.com dergisi 1,5 milyondan fazla kullanıcıya ulaştı.
Ağırlıklı olarak 22-35 yaş aralığında bir kullanıcı kitlesine seslenen dergi, otomobil dünyasından haberlerin yanı sıra ikinci el otomobil ilanları ve resimlerini de yayınlıyor. 6000 bini bulan resimli ilanıyla arabam.com dergisi bulunduğu pazarın referansı olarak kabul ediliyor.
Derginin hedef kitlesiniyse gerek sıfır, gerekse ikinci el otomobil satın alma kararı veren tüketiciler oluşturuyor.

Kaynak:


com