BIST 9.087
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF güz dönemi final sınav sonuçları Anadolu Üniversitesi sorgu ekranı

AÖF güz dönemi sınav sonuçları açıklandı mı ne zaman açıklanacak? 13 - 14 Ocak tarihleri arasında yapılan AÖF final sonuçları her an açıklanabilir. Sınavların bitmesiyle itiraz süreci ve bahar dönemi kayıtları başlayacak. AÖF soru ve cevapları sınav sonuçları internethaber'de.

Abone ol

Binlerce adayın girdiği Anadolu Üniversitesi final dönemi sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. AÖF sınav sonuçlarında artık sona gelindi. Anadolu Üniversitesi'nden sınavla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. 

AÖF soru ve cevapları henüz yayınlanmadı ancak birkaç gün içinde yayınlanması bekleniyor. AÖF sonuçlarının açıklanması ise bir süre daha sürecek. Her sınavın ardından “Sonuçlar ne zaman açıklanacak?” konusu gündeme gelirken genellikle AÖF sınav sonuçları 15 gün içinde açıklanıyor.AÖF sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz aşağıdaki linke tıklayınız.

AÖF SINAV SONUÇLARI 13 - 14 OCAK SORGU EKRANI 

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?  AÖF sınav sonuçları ise sınavların sona ermesinin ardından on beş günlük süre içerisinde sorgulamaya açılıyor. Sınav sonuçları sisteme öğrenci girişi yaparak sorgulanabilecek.

AÖF SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL OLACAK?

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.