BIST 9.890
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.448,12
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Antalya'da polislere zor anlar yaşattı! Ayakları çıplak halde gazetecilerden kaçtı

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

ANTALYA’da direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs sürücüsü, kaldırım ve çöp konteynırına çarptıktan sonra aracını yan devirdi. Gazetecilere görüntülenmemek için kaçan alkollü sürücü, alkolmetreyi üflemeyince polis merkezine götürüldü.

Abone ol

Kaza, saat 18.00 sırasında Kepez ilçesi Göksu Mahallesi Suphi Türel Caddesi üzerinde meydana geldi. Pazarcılık yapan Mahsuni Y. (36) toptancı hali istikametinden Gazi Bulvarı'na doğru O7 ADV 109 plakalı minibüsü ile yola çıktı. Mahsuni Y., yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek önce kaldırıma ardından çöp konteynırına çarparak aracını yan devirdi. 

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Araçta bulunan yolcu ve sürücü Mahsuni Y., vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Hafif yaralı olan yolcu ambulansla Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada burnu bile kanamayan ve alkollü olduğu belirlenen sürücü polis ekiplerine bir süre zorluk çıkardı. 


Ayakları çıplak halde dolaştı
Trafik ekiplerinin alkolmetresini üflemeyen, gazetecilerin kendisini görüntülediğini fark eden Mahsuni Y., bir süre ayakları çıplak şekilde devrilen aracının etrafında dolaştı. Polis ekiplerinin son kez sorduğu Mahsuni Y., alkolmetreyi üflememesi üzerine ekip aracına alındı.


Araç otoparka çekildi
Mahsuni Y.’nin ehliyetine 2 süre ile el konulacağı öğrenildi. Öte yandan kazayı gören vatandaşların yardım etmeye çalıştığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Trafik ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından içinde sarımsak ve soğan bulunan araç otoparka çekildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Türkiye'de örneği yok maliyeti yüzde 80 azalttı! 'Mobil kümes'te üretiyor talep yağıyor
Foto Galeri Türkiye'de örneği yok maliyeti yüzde 80 azalttı! 'Mobil kümes'te üretiyor talep yağıyor Galeriye Gözat