BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Antalya'da öğrenciye dayak atıldı iddiası

Antalya'da bir aile oğullarının müdür yardımcısı tarafından dövüldüğünü iddia etti

Abone ol

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde 12 yaşındaki bir öğrencinin ailesi, çocuklarının okul müdür yardımcısından dayak yediği iddiasıyla cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Edinilen bilgiye göre, ilköğretim okulu öğrencisi İ.Ş.'nin (12) ailesi, çocuklarının okulun müdür yardımcısı tarafından darp edildiği iddiası ile Korkuteli Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Babası Ahmet Ş. ile birlikte Korkuteli Devlet Hastanesi acil servisine giden İ.Ş., 10 günlük rapor aldı. Baba Ahmet Ş., oğlunun sınıfta arkadaşı ile tartışmasının ardından okulu müdür yardımcısı tarafından odaya çağrılarak dövüldüğünü iddia etti. Ahmet Ş., "Oğlum durumu bana bildirdi. Ben de hastaneye
giderek gerekli raporu aldıktan sonra müdür yardımcısı hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum" dedi. Eğitimde kesinlikle şiddete yer olmadığını söyleyen baba, oğlunun psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Korkuteli ilçe Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi ise, "Okulda yaşanan dayak olayı, hiç benimsemediğimiz bir olay. Bu konuda gereken soruşturmayı açacağım. Bu tür bir olayı hiçbir yerde tasvip etmiyorum" diye konuştu.