BIST 10.159
DOLAR 32,23
EURO 35,09
ALTIN 2.464,44
HABER /  GÜNCEL

Antalyada nefes kesen operasyon

Biri kadın üç kişinin peşine düşen polis, kentin ara sokaklarında kovalamaca oynadı. Sonunda kazanan yine polis oldu.

Abone ol

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Diyarbakır'dan kente 169 kilo esrar getiren 1'i Ukraynalı kadın, 3 kişiyi yaşanan kovalamacanın ardından yakalayıp gözaltına aldı. Kovalamaca sırasında 2 ekip aracı hasar gördü, 1 polis memuru hafif yaralandı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, bir ihbarı değerlendirerek çalışma başlattı. Narkotik ekipleri Diyarbakır'dan okulların açılmasıyla birlikte kente yüklü miktarda esrar getirileceği bilgisi üzerine yaptığı çalışmada Diyarbakır'dan iki gün önce bir aracın ve 1'i kadın 3 kuryenin yola çıktığını belirledi. Kentin giriş ve çıkış noktalarını tutan polis, bugün öğle saatlerinde Aksu Köprüsü üzerinde içerisinde 3 kuryenin ve esrar çuvallarının olduğu otomobili durdurmak istedi. Ancak polisin ‘Dur’ ihtarına uymayan zehir tacirleri, kaçmaya başladı.

Uzun süren kovalamacanın ardından Gebiz Yol Kavşağı'nda polisler, şüphelileri araca çarparak durdurdu. Bu sırada iki ekip aracı da kaza yaptı. Kazada bir polis memuru hafif yaralandı. 3 kişi gözaltına alınırken otomobil içerisinde 169 kilo esrar bulundu. Gözaltına alınan Ukrayna uyruklu kurye Anastasia Stanislvska, Sebahattin Er ve Serdar Eren, kelepçe takılarak önce doktor kontrolüne ardından da Narkotik Suçlar Büro Amirliği'ne götürüldü. Polislerin çarparak durdurabildiği 07 FD 646 plakalı otomobil içerisindeki esrarlar boşaltılarak çuvallarla taşındı. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.