BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.479,33
HABER /  GÜNCEL

Antalya'da erkek otobüs şoförü hamile çıktı

ANTALYA bu olayla çalkalanıyor. Erkek otobüs şoförü tibbi tahlilde hamile çıktı. Bu nasıl olur dedirten olay araştırılıyor.

Abone ol

ANTALYA'da “bu da olur mu?” dedirten bir olay yaşandı. Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası tarafından geçtiğimiz günlerde minibüs sürücülerine yönelik başlatılan ve uyuşturucu kullanıcısı olup olmadıklarının belirlenmesi için yapılan tahlil sonucu bir erkek sürücünün idrar tahlilinin sonucunda hamile çıkması raporu gören herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

Antalya Gazetesi'nin haberine göre, erkek sürücünün tahlil sonucundaki bulguların ‘hamile’liği göstermesi gözleri testlerin yapıldığı özel tıp merkezine çevirdi.

Tahlilin tıp merkezinde karışmış olamayacağı ileri sürülürken, bir yetkili, O.C’nin kendi idrar tahlilinden şüphe duyacağı için başka birisine ait idrarı farklı bir yolla tıp merkezine sokmuş olacağı ihtimalinin olduğunu ileri sürdü.

40 SÜRÜCÜDE POZİTİF SONUÇLAR ÇIKTI

Öte yandan Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası tarafından başlatılan minibüs sürücülerine yönelik uyuşturucu testi sırasında yaklaşık 40 sürücünün alınan idrar ve kan numuneleri sonucunda pozitif değerler çıktığı ileri sürüldü. Bir yetkili, “Tahlil sırasında, tahlilleri pozitif çıkan araç sürücüleri bundan sonra minibüs şoförlüğü yapamayacaklar” dedi.