BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Antalya'da Adriana Lima büyüledi!

Antalya'da Dosso Dossi Fashion Show'a çıkan dünyaca ünlü güzel manken Adriana Lima izleyicileri büyüledi.

Abone ol

Antalya Expo Center’da 8-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen Dosso Dossi Fashion Show kapsamında düzenlenen defilede podyuma çıkan manken Adriana Lima, birbirinden şık giysileri tanıttı. 

Dört kez podyuma çıkan Lima, üç giysisini ‘mini’ seçerken, son kez podyuma çıkarken desenli ve uzun elbise ile kendisini izleyenleri hayran bıraktı. Defile sonunda diğer mankenlerle izleyicileri selamlayan Adriana Lima, kendisini görüntüleyen kameralara öpücük yolladı.Defilede Emina Sandal da bir şarkı seslendirirken, defileyi izleyenler arasında ‘Kızıl Ajan’ lakaplı Rus model Anna Chapman da yer aldı. Chapman, şovun akşam bölümünde sunuculuk yapıp şarkı söyleyecek.

adriana-lima1.jpg

YILDA İKİ KEZ DÜZENLENİYOR

İşadamı Hikmet Eraslan tarafından geliştirilen ‘İş Tatili’ konsepti altında yılda iki kez düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show, 2005 yılında 11 firma ve 45 alıcının katılımıyla başladı.Bu yıl 15. organizasyonunda 150 firma ve 5 bin 500 alıcı rakamına ulaşan etkinlik, Laleli ağırlıklı olmak üzere tekstil üreticileriyle, tekstil alıcılarını Expo Center’de düzenlenen fuar alanında bir araya getiriyor. Etkinlik sırasında Rusya ağırlıklı olmak üzere 30 ülkeden 200 farklı şehirden tekstil alıcıları geliyor.14 Ocak’ta sona erecek şov kapsamında, yaklaşık 500 mankenin görev alacağı 50 defile düzenleneceği belirtildi.

ÇOCUĞUMU İLK KEZ YALNIZ BIRAKTIM

Sempatik tavırları ile dikkat çeken ünlü manken, Türkiye’ye her gelişinde mutlu olduğunu söyleyerek, “Daha önce İstanbul’da Ayasofya ve Sultanahmet’e gittim. Geçen yıl Türkiye’ye hamileliğim nedeniyle gelememiştim, bu yıl çocuğumu ilk kez yalnız bıraktım. Kızıma bakan anne ve babama teşekkür ediyorum” dedi.

Defilenin çok güzel geçtiğini belirten Adriana Lima, defilede birbirinden güzel tasarımların yer aldığını belirterek, “Bu kıyafetleri giymek güzel. Bunlar ilk kez sergilenen kıyafetlerdi” diye konuştu.

Gazetecilerin ‘Türkleri nasıl buluyorsunuz?’ sorusuna ise Lima, “Türk insanı çok güzel. Türk kızları çok güzel” cevabını verdi.

Emina Sandal ile dün aynı uçakta geldiklerini söyleyen Lima, gazetecilerin ‘Fenerbahçe’den ayrılan Brezilyalı oyuncu Alex’i tanıyor musunuz?’ sorusuna da, “Alex ve eşini tanıyorum” şeklinde karşılık verdi.