BIST 9.891
DOLAR 32,46
EURO 34,83
ALTIN 2.451,59
HABER /  GÜNCEL

Antalya Havalimanı'nda polisi alarma geçiren olay!

ANTALYA Havalimanı'nda herkesin yüreğini ağzına getiren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Diyarbakırlı bir genç üzerimde bomba var deyince büyük panik yaşandı.

Abone ol

ANTALYA Havalimanı'nda ilk önce Suriyeli denilen ve Diyarbakırlı olduğu ortaya çıkan bir genç polisi alarma geçirdi. Havalimanında büyük panik yaşandı.

Antalya Havalimanı'nda iç ve dış hatlar terminallerinin ortak kulandığı 'Giden Yolcu' kısmında saat 09.55'te X-Ray cihazından geçen bir genç "Üzerimde bomba var, Allahuekber" diye bağırınca, panik yaşandı.

KISA SÜREDE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Polis ve özel güvenlikçiler 25-30 yaşlarındaki genci kısa sürede etkisiz hale getirip gözaltına aldı.

EMNİYET YETKİLİLERİNDEN AÇIKLAMA!

Açıklama yapan Antalya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri şahsın Suriyeli değil, Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Türk vatandaşı olduğunu açıkladı.

Yetkililer şunları söyledi: “Olayın terörle ilgisi yok. Tamamen adli bir vaka. Şahıs dün akşam uçağı kaçırdığı için havalimanında olay çıkarıyor ve gözaltına alınıyor. Daha sonra bazı psikolojik sorunları olduğu tespit ediliyor ve ailesine tespit ediliyor. Sabah havalimanına tekrar gelen şahıs birden koşmaya başlayınca yeniden gözaltına alınıyor. Yapılan incelemede şahsın uyuşturucu bağımlısı olduğu tespit edildi. Panik yaratacak hiçbir durum yok.”