BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Antalya hava durumu yağmur bastıracak

Antalya'da hava durumu yağışlı. Sıcaklıklar düşüyor meteoroloji son tahminleri açıkladı. Bölge genelinde kuvvetli yağışlar görülecek.

Abone ol

ANTALYA'da hava durumu kötü, yağışlı hava etkisini arttıracak. Meteoroloji son tahminleri açıkladı. Sıcaklıklar 2 ila 4 derece düşecek, çok kuvvetli sağanak yağış görülecek.  Muğla geneli ile Antalya'nın doğu ilçelerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli yağış beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bölgede parçalı bulutlu, sağanak ve ggök gürültülü sağanak yağışlı havanın etkili olması bekleniyor.

Yağışlar, Muğla geneli ile Antalya'nın doğu ilçelerinde (Alanya, Gazipaşa, İbradı, Akseki ve Gündoğmuş) kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacak. Hava sıcaklığı 2 ila 4 derece azalacak. Rüzgar, güney ve güneybatıdan orta kuvvette, yer yer kuvvetlice esecek. 

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-02-09-at-10.58.30-am.png
Denizlerde de fırtınamsı rüzgar bekleniyor. Rüzgar, Bodrum-Kaş arasında batı ve güneybatıdan 3 ila 5, açıklarında 6 ila 7, Kaş-Anamur arasında güneybatıdan 5 ila 7 kuvvetinde esecek.

Yetkililer, güney ve güneybatıdan kuvvetli esecek rüzgar nedeniyle vatandaşların karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı dikkatli olmasını istedi.