BIST 9.933
DOLAR 32,47
EURO 34,75
ALTIN 2.441,87
GÜNCEL

Annesinin kollarından trenin altına sürüklenirken son anda kurtarıldı

Hindistan'da annesinin kollarından trenin altına sürüklenen küçük kız, durumu önceden fark eden polis memuru tarafından son anda kurtarıldı.

Hindistan'da bir polis polis memuru, olacakları önceden fark edip annesinin ellerinden kayan 5 yaşındaki kızı kurtardı. Mumbai'de yaşanan olayda, yolcular acele ederek trene binmeye çalışırken, o sırada annesinin ellerinden kayan 5 yaşındaki kız çocuğu düşüyor ve trenin altına doğru ilerliyor. Ancak küçük kızın trenin altında kalacağını önceden fark edip hızlı davranan bir polis memuru küçük kızın hayatını kurtarıyor. Yaşanan bu dehşey olay istasyonun güvenlik kamerasına yansıdı.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle