BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,78
ALTIN 2.441,30
GÜNCEL

THY uçağında olay çıkardı... 1 gün sonra ölü olarak bulundu

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Zürih uçağında olay çıktı. Yolculardan biri, yanındaki başka bir yolcuya zorla yoğurt yedirmeye kalktı daha sonra ise 20 dakika boyunca uçağın kabininde bağırarak tekbir getirdi. Olaya karışan yolcu 1 gün sonra ölü olarak bulundu.

İsviçre'de yayımlanan Post gazetesi, İsviçre'in Glarus kantonunda bir Türk vatandaşının ölü bulunmasının polis tarafından araştırıldığını yazdı. İsviçre basının aktardığına göre, bir kadınla tartışmasının ardından ölü bulunan Türk yolcu, bir gün önce uçakta olay çıkarmış ve yolcular tarafından etkisiz hale getirilmişti.

Bir Türk vatandaşının 'ilişki cinayetinde' ölü bulunduğu olay Näfels'deki spor merkezi Linth-Arena'nın otelde gerçekleşti.

Cinayetin ardından elde edilen ilk bulgulara göre, spor merkezinin otel odasında Türk ve İsviçre vatandaşı bayan E.D arasında bir anlaşmazlık yaşandı. Diğer otel konukları, odadan çığlıklar ve gürültü duyduklarını, saldırganı ve yaralı kadını ayırdıklarını belirttiler.

Bir polis sözcüsüne göre yaralı kadın, İsviçre'de vatandaşlık almış bir Türkiye kökenli bir şahıs. Polis sözcüsü, olay yerinde daha sonra ölen adamın ağır yaralı Zürih Hastanesi'ne kaldırılan kadına karşı şiddet kullandığını tahmin ettiğini açıkladı.

Gözü ve yüzünde ağır yaralar morluklar bulunduğu belirtilen kadınının helikopterle Zürih Hastanesi'ne kaldırıldığı açıklandı.

Tedavisi devam ettiği için, polis kadını sorgulayamadı. Erkeğin ise, otel odasında olay sonrası bilincini kaybettiği ve yapılan müdahaleyle yeniden canlandırıldığı ancak ambulans ekibi gelene kadar yaşamını yitirdiği açıklandı.

Sitene Ekle