BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09
HABER /  GÜNCEL

Annesini bir erkekle basınca çıldırdı

Hatay'da 17 yaşındaki öğrenci akıl almaz bir cinayet işledi.

Abone ol

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 39 yaşındaki annesi Nermin D.'yi boğazını keserek öldürdükten sonra bileklerini keserek intihar girişiminde bulunan 17 yaşındaki lise öğrencisinin annesini bir erkekle uygunsuz halde yakaladığı için öldürdüğü iddia edildi.

screen-shot-2012-11-19-at-1.35.22-pm.png

ÖNCE ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ SONRA BİLEKLERİNİ KESTİ

Bir apartman görevlisi, eşi Bursa Gümrük Müdürlüğü’nde memur olan Nermin D.’nin evinin kapısına sabah bıraktığı ekmeklerin alınmaması ve zili çalmasına rağmen kapının açılmaması üzerine polisi aradı. Çilingir yardımıyla kapıyı açarak eve giren polis, Nermin D.’nin boğazı kesilmiş cesedini buldu. Kadının oğlu Burak D. de evde yaralı halde buldu.

Annesini öldürdükten sonra bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu anlaşılan Kırıkhan Ticaret Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Burak D. olay yerine çağrılan ambulansla götürüldüğü Kırıkhan Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Burak D.’nin bir süredir psikolojik tedavi gördüğü bildirildi.

JİGOLO ÇETESİ YAKALANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

ÖYLE BİR YOLLA DOLANDIRDILAR Kİ...

Antalya'da jigolo aradıklarını belirten internet siteleri açıp buraya girenlerden gold, gümüş ve bronz üyelik adı altında para alıp dolandırıcılık yapan 4'ü kadın 9 kişi, adliyeye sevk edildi.

Türkiye'nin her yerinden yüzlerce kişiyi binlerce TL dolandıran çetenin 4'ü kadın 9 üyesi, İstanbul, Ankara, Antalya ve Kocaeli'de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alındı. Antalya'ya getirilen şüphelilerin 2 yılda onlarca site kurduğu, bu sitelere başvuran ve jigolo olmak isteyenlerden üyelik adı altında para alarak dolandırdıkları belirlendi. Liderliğini O.D.'nin yaptığı çete üyeleri M.B., F.K., Ö.C.K., F.S. ile Ç.D. T.E., E.K. ve B.A. adlı kadınlar, 4 gün süren sorgularının ardından 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak', 'örgüt faaliyetleri kapsamında nitelikli dolandırıcılık yapmak' suçlarından adliyeye sevk edildi.

NASIL YAPIYORLAR?

Şüpheliler internet üzerinden jigolo siteleri kuruyor ve bu sitelere 'Ayda 5 ile 10 bin TL'ye kadınlarla ilişkiye girmek istemez misiniz?', 'Cinsel ilişki için neden para ödeyesiniz ki üstüne para kazanın' ilanları verip üye olmak isteyenlerden para alıyordu. Gold, gümüş ve bronz üyelik seçenekleri sunarak her biri için ayrı ücret talep ettikleri belirlenen çetenin kendileriyle irtibata geçen kişilere güven sağlamak için, jigolo arayan kadın gibi çete üyesi kadınların aradığı ve üyelik aidatını yatırdıktan sonra birlikte olabileceklerini söyleyerek para yatırmasını sağladığı belirlendi.

GÜNDE 10 BİN TL KAZANIYORLAR

Çete üyelerinin günde onlarca kişiyi aynı yöntemle dolandırdığı, günlük ortalama 7 bin ile 10 bin TL arasında kazanç sağladıkları belirlendi. Polis şüphelilerin banka hesaplarını ve mal varlıklarını incelemeye aldı. Çete üyesi kadınları gazete ilanıyla buldukları belirlenen şüphelilerin, savcılık sorgusu sürüyor.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN FECİ ÖLÜMÜ!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

KALDIĞI YURDUN DÖRDÜNCÜ KATINDAN DÜŞTÜ

Düzce'de, üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Oğuz Tontagil, kaldığı yurdun 4'üncü katından düşerek öldü.

Olay dün gece saat 23.30 sıralarında, Yurtkur'a ait Konuralp Yurdu'nda meydana geldi. Düzce Üniversitesi'nde okuyan Oğuz Tontagil, kaldığı yurdun D bloğunun 4'üncü katından düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibinin müdahalesine rağmen Oğuz Tontagil kurtarılamadı.

Oğuz Tontagil'in intihar mı ettiği, bir kişi tarafından mı itildiği, yoksa dengesini mi kaybederek düştüğü konusu henüz açıklığa kavuşmazken, polis olay yerinde araştırma yaptı, diğer öğrencilerin ifadelerine başvurdu. Cumhuriyet savcısının da olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Oğuz Tontagil'in cesedi, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.