BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Annesi öldürülürken seyretti!

İki kadın çalışır halde bırakılan bir minibüste kafasından kurşunlanmış halde bulundu. Az ilerde de omzundan vurulan bir kadın daha vardı.

Abone ol

ADANA'da bir minibüsün içinde başlarından birer kurşunla vurularak öldürülen iki kadının cesetlerin jandarmalar buldu.

Saat 09.30 sıralarında mısır tarlası yanında park halinde çalışır vaziyette duran 16 F 3673 plakalı minibüsün içinde 45 yaşındaki Ayşe Ö. ile 25 yaşındaki Sevim K.'nın cansız bedenini bulan jandarma ekipleri, çevrede yaptıkları araştırmada mısır tarlasının içinde 34 yaşındaki Kadri K'yı omuzundan yaralı halde buldu.

ANNESİNİ ÖLDÜRÜLMESİNİ SEYRETTİ

[PAGE]



Babasını annesini öldürürken gören  9 yaşındaki M.K. ise şoka girmiş halde bulundu.

Ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne götürülen yaralı Kadri K., silahlı saldırıyı Sevim K.'nin eşi Murat K.'nin gerçekleştirdiğini ileri sürdü.

Jandarma ekipleri tarafından şoka girmiş halde bulunan ve annesi ile komşusunun ölümüne tanık olan 9 yaşındaki M.K. uzun süre kendine gelemedi. Jandarma ekiplerinin teselli etmeye çalıştığı küçük çocuk, bahçeye gezmeye geldiklerini anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

KISKANÇ KOCA DEHŞET SAÇTI

[PAGE]

Ayşe Ö.'nün misafiri olan Kadri K.; Ayşe Ö., Sevim K. ve oğlu M.K. ile birlikte minibüsle gezmek için Yolgeçen mevkiindeki nar bahçesine gittiler.
 
Eşinin Kadri K. ile birlikte bahçeye gittiğini öğrenen Murat K. ise peşlerinden motosikletle gitti. Burada silahını çıkaran Murat K., eşi Sevim K. ve Ayşe Ö.'yü başından vurarak öldürdükten sonra kaçmaya çalışan Kadri K.'ye de ateş ederek yaraladı. Murat K., araçta bulunan oğluna ise ateş etmeden motosikletle olay yerinden kaçtı.

Bu arada, savcının inceleme yapmasından sonra iki kadının cesetleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan Murat K.'nin yakalanması için çalışmanın sürdüğü bildirildi.