BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.309,80
GÜNCEL

Anne ve çocuğu motosikletin altında kalmaktan son anda kurtuldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde Elinden tuttuğu küçük çocuğuyla ara sokaktan caddeye çıkmak üzere olan anne, sürüklenin motosikletin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Olay anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde önceki gün tek tekerini kaldırdığı motosikletiyle yaya geçidinde çarptığı anne ve 1,5 yaşındaki çocuğun ağır yaralanmasına sebep olan sürücünün ardından ikinci motosiklet kazasında yine faciadan dönüldü. Sokaktan ana yola yürüyerek çıkan anne ve elinden tuttuğu küçük çocuğu kontrolden çıkıp devrilen ve metrelerce sürüklenen motosikletin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Kaza anı ve kurtuluş güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

Alanya ilçesinde önceki gün motosikletle tek teker üzerinde şov yapan genç, anne ve 1.5 yaşındaki oğluna çarptı. Ağır yaralanan anne ve çocuğu hastaneye kaldırıldı. Olay anı ise saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kaza Atatürk Caddesi üzeri ALTSO önünde meydana geldi. 07 NUC 06 plakalı motosikletle tek teker üzerinde şov yapan genç, yaya olarak yolun karşısına geçen vatandaşları görünce panik yaptı ve direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet yan yatarak, metrelerce sürüklendi ve yolun karşısına geçmek isteyen anne ve oğluna çarptı. Anne, yaya geçidinde yere yığılırken, oğlu ise yola savruldu. Motosiklet sürücüsü kaza sonrası yerden kalkarak ilk olarak yerde yatan çocuğu kucağına alarak refüje koydu. Ardından ise annenin yanına giderek gözyaşlarına boğuldu. Motosiklet sürücüsü olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, anne ve oğlu ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bu olaydan bir gün sonra ise yaylayolu caddesi üzerinde bu sabah saatlerinde yine facianın eşiğinden dönüldü. Sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen motosiklet, cadde üzerinde hızla giderken kontrolden çıkıp devrildi. Sürücüsü devrildiği anda üzerinden düşen motosiklet cadde boyu yaklaşık 50 metre hızla sürüklenirken aynı anda yola çıkmakta olan anne ve çocuk görenlerin yüreğini ağzına getirdi. Elinden tuttuğu küçük çocuğuyla ara sokaktan caddeye çıkmak üzere olan anne, sürüklenin motosikletin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Olay anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi.

Sitene Ekle
Etiketler