BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Anne katili bin pişman

Adana'da 39 yaşındaki annesi Sultan K'yi bıçaklayarak öldüren lise öğrencisi Ertuğrul K "annemi özledim" dedi.

Abone ol

Adana’da annesi 39 yaşındaki Sultan K’yi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanmasına başlanan lise öğrencisi 19 yaşındaki Ertuğrul K., “Annemi özledim. Ben de ölmek istiyorum” dedi.

Ertuğrul K., 29 Şubat’ta annesi Sultan’ı kendisini elektrik süpürgesinin metal borusuyla dövdüğü iddiasıyla öldürdü. Olaydan sonra sokakta gezerken şüpheli hareketleri üzerine yakalanıp tutuklanan Ertuğrul K., 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen Ertuğrul K., “Nasıl oldu bilmiyorum. Annemi özledim. Ben de ölmek istiyorum. Annemle kavga ettim, sebebini hatırlamıyorum. Ancak annemin bana elektrik süpürgesiyle vurduğunu hatırlıyorum” dedi.

Duruşmaya katılıp, oğlundan şikayetçi olmayan 57 yaşındaki Mustafa K., oğlunun 2005’te geçirdiği trafik kazası sonrası beyninde problemler oluştuğunu belirterek, “Gizlice uyuşturucu kullanmaya, daha önce hiç yapmadığı el hareketleri yapmaya başladı. Ailede kimseyle problemi yoktu. Olaydan bir kaç gün önce amcası Cuma, ‘Ertuğrul’un hareketlerini beğenmiyorum. Hiç yapmadığı hareketleri yapıyor. Bunu bir doktora götürelim’ dedi. Keşke beklemeden götürseydik. Şimdi eşim ölmeyecek, oğlum iyileşecekti” dedi.

Anne katili, akli dengesinin yerin olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edilirken duruşma eksik belgelerin tamamlanması için ertelendi.