BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,64
ALTIN 2.413,63
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ankaragücü Beşiktaş'a bileniyor

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Ankaragücü'nde hazırlıklar sürüyor.

Abone ol

Beşiktaş maçı hazırlıklarını Sarayspor Tesisleri'nde sürdüren Sarı-lacivertli Ankara ekibi, dün olduğu gibi bugün de çift antrenmanla hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktör Ümit Özat yönetiminde sabah yapılan günün ilk antrenmanına Sarı-lacivertli ekip, salonda kuvvet çalışmasıyla başladı. 30 dakikalık kuvvet çalışmasının ardından oyuncular antrenman sahasında 1 saate yakın, çalışmasını devam ettirdi.

Koordinasyon çalışması, ardından dar alanda tek kale maç ve bir grup futbolcunun yaptığı şut çalışmasıyla günün ilk antrenmanı son buldu. Çalışmalarda, milli takımlarda bulunan Özgür Çek, Vittek, Sapara, Sestak, Rajnoch, Zewlakow, Meye ve Theo yer almazken sakatlığı devam eden Umut Sözen de tedavisinin ardından takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde ağırlık salonunda çalıştı. Diğer yandan soğuk algınlığından dolayı dünkü çalışmalarda yer almayan Metin Akan ve sakatlıkları geride bırakan Hanifi ile Doğan ise bugünkü antrenmanda takımdan ayrı koşu yaptı.

Bu arada Sarı-lacivertli ekip, akşam 18:00'de basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürecek.