BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.423,58
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da kar yağışı başladı!

Ankara'da hava durumu... Ankara'da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı.

Abone ol
Ankara'da hissedilen sıcaklık gün boyu düşerek 5 dereceye ulaştı. Akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış yüksek kesimlere kar olarak düşerken, Elmadağ ve Kızılcıhamam'da yağışların önümüzdeki iki gün boyunca etkisini göstermesi bekleniyor.
 
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Meteoroloji'nin verilerine göre kıyı Ege, Uşak ile Antalya'nın bazı ilçelerinde kuvvetli yağış bekleniyor.
  
Buna göre İzmir, Manisa, Aydın ve Uşak ile Antalya'nın Manavgat, Serik, İbradi, Akseki, Alanya, Gazipaşa'da yer yer kuvvetli yağış bekleniyor.
 
Muğla çevrelerinde de etkili olması beklenen yağışla ilgili ani sel, su baskını ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması istendi.
 
Yağışların söz konusu illerde Çarşamba akşamına kadar etkili olacağı kaydedildi.

ankara-hava-durumu.jpg

ANKARA'DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI 

Ankara'da öğleden sonra başlayan sağanak yağış, akşam saatlerinde yerini karla karışık yağmura bıraktı. Elmadağ ve Kızılcıhamam gibi yüksek kesimlerde ise etkili kar yağışının başladığı belirtildi.