BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

'Ankara'da Gökçek dönemi bitmiştir'

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara'da galibiyetini ilan etti.

Abone ol

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, seçimleri kazandığını söyleyerek Ankara'da Gökçek döneminin bittiğini söyledi. Yavaş, sandıkta kazandıkları seçimi masada kaybetmeyeceklerini söyleyerek aradaki farkın 27 bin 500'e ulaştığını iddia etti.

Mansur Yavaş, düzenlediği basın toplantısıyla Ankara'daki galibiyetini ilan etti. Yavaş, bazı girişimler olmasına rağmen Ankara'da seçimleri kazandıklarını aradaki farkın 27 bin 500'e ulaştığını söyledi. İşte Yavaş'ın açıklamaları;

"Torba çalma gayretlerine ve bütün bu olaylara rağmen Çankaya ve Yenimahalle'nin oyları devreye girdikten sonra şu an 27 bin 500 oyla öne geçmiş durumdayız. Şu an halen sayılmayan her iki ilçede de yüzde 6'lık bir oy oranı var. Her iki ilçede de oy oranlarımız yüksek. İtirazlar var sanırım ama şu andaki sonuç 27 bin 500 oy öndeyiz.

"SANDIKTA KAZANDIĞIMIZI MASADA VERMEYECEĞİZ"

Şu an Kalaba'da gibi seçim merkezlerinde hala müdahaleler var. Herkes kaybetmesini bilsinler. Milil iradeye sahip çıksınlar. Bilsinler ki sandıkta kazandığımızı masada vermeyeceğiz. Şunu bilin ki Ankara'yı yavaş yavaş kazanıyorum. Biraz önce söylediğim gibi şu an yüzde 6 oyun sayılmasını bekliyoruz.

"GÖKÇEK DÖNEMİ BİTMİŞTİR"

Bundan sonra Ankara'daki kirli siyaseti temizleyeceğiz. Ankara'yı ortak akılla yöneteceğiz. Yeni bir dönem başlıyor, Gökçek dönemi bitmiştir hepimize hayırlı uğurlu olsun