BIST 10.471
DOLAR 32,79
EURO 35,08
ALTIN 2.449,75
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Ankara Turkuaz evlerine taşınıyor

Sabit taksik uygulaması, Ankara TOKİ Turkuaz Polsan Evleri'nde satış rekoru kırılmasına neden oldu.

Abone ol

Tamamı oturuma açılmış olan Turkuaz evleri, hem yatırım amaçlı hem de oturum amaçlı konut sahibi olmak isteyenlerin beklentilerini karşılıyor.  TOKİ sağlamlığı ve güvencesi ile deprem yönetmeliğine uygun, tünel beton kalıp sistemi ile inşa edilmiş olan konutlarda mantolama ve ısı yalıtımı mevcut. Etrafında 3 adet alışveriş merkezi bulunan TOKİ Polsan Evleri aile hekimi, kreşi, anaokulu, ilköğretim, anadolu lisesi, Çankaya Üniversitesi ve ulaşım kolaylığıyla şehrin tüm imkanlarını barındırıyor.

Ayrıca her bloğa ait açık otoparkı, çardağı ve oyun parkları ile site sakinlerine huzurlu ve güvenli bir yaşam alanı oluşturulmuştur.

ÖDEME SEÇENEKLERİ

TOKİ Turkuaz Polsan konutlarında 2+1, 3+1, 4+1 daireler için peşin ödemelerde yüzde 40'a varan indirim kampanyası başlatan TOKİ Turkuaz Polsan evleri, 94 metrekareden 192 metrekareye kadar farklı seçenek sunuyor.

İsteyen yüzde 40 peşin indirim kampanyasından yararlanıyor, isteyenler ise 10 bin peşin 980 TL'den başlayan taksitlerle 10 yıl sabit taksit ödeme imkanlarından yararlanabiliyor. Sabit taksitte ara ödeme yok, zam yok!

TOKİ TURKUAZ POLSAN konutlarını için ayrıntılı bilgiye (0312) 237 23 25 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.