BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Ankara saatlik hava durumu kar fena bastıracak!

ANKARA hava durumu raporuna göre kar yağışı etkisini daha da artıracak. Meteoroloji Ankara için saatlik hava durumunu yayınladı. İşte pazar gününe kadar Ankara hava durumu.

Abone ol

Türkiye ile birlikte Ankara'yı da Balkanların karı Sibirya'nın soğukları vurdu. Ankara'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı öğleden sonra daha da etkili olacak ve yarın da gün boyu devam edecek. Ankara'da hava sıcaklığı mevsim normallerinin altına inecek ve Sibirya soğukları buz kesecek.

Meteoroloji verilerine göre bugün Edirne'den başlayan kar yağışı etki alanını genişleterek haftasonuna kadar tüm yurdu etkileyecek. En çok da perşembe, cuma ve cumartesi günleri etkili olacak. Pazar günü kar bitmiş olacak. Balkanlar'dan gelen kar yağışının arkası ise dondurucu soğuklar. Sibirya soğukları ile sıcaklık 10 derece birden düşecek. Ocak ayı mevsim normallerinin altında soğuklar yaşayacağız.

ANKARA SAATLİK HAVA DURUMU

ANKARA saatlik hava durumu tahminine göre kar yağışı öğleden sonra etkisini daha da artıracak. Hava sıcaklığının 2 dereceye kadar ineceği Ankara'da kar gece boyunca da devam edecek.

ankara saatlik hava durumu

Ankara hava durumu tahmini 26 ocak perşembe ve 27 ocak cuma günü için de kar yağışı veriyor. Ankara cumartesi ve pazar günü ise Sibirya soğukları ile donacak. Başkentte sıcaklık eksi 8 dereceye kadar inecek. Ankara bu yılın en soğuk günlerini bu hafta sonu yaşayacak. Meteorolojinin sitesinden yayınladığı 5 günlük hava durumu tahmini şöyle:

Balkanın karı Sibirya'nın donu hava durumu çok kötü

İstanbul saatlik hava durumu kar ne zaman başlayacak?