BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Ankara hava durumu kar yağışı için saat verildi dikkat!

ANKARA hava durumu tahminini meteoroloji yayınladı. Kar yağışı Ankara'yı vuracak. Son hava durumu tahminine göre İstanbul, Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop'a kar geliyor.

Abone ol

Meteoroloji İşleri Müdürlüğü'nün Ankara hava durumu tahminine göre kar yağışı başkentte bu hafta çok etkili olacak. Hava sıcaklığının düştüğü Ankara'da 13 aralık salı günü kar bastıracak.

ANKARA hava durumu raporuna göre kar yağışı başkentte yarın etkili olacak. Yoğun kar yağışı beklenen başkentte sıcaklık 2 dereceye kadar inecek. 14.12.2016 çarşamba günü de kar yağışı hafifleyecek ancak soğuk hava donduracak.

Ankara ve İstanbul yarınki kar yağışına hazırlanırken meteoroloji son hava durumu raporuyla 8 il için daha uyarı verildi. 

SON HAVA DURUMU BU İLLER İÇİN DE UYARI VAR

Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde kar şeklinde başlayan yağışlar yarın yani 13.12.2016 Salı akşam saatlerinden itibaren kıyılarda da kara dönecek. Meteorolojinin sitesinde bugün yer alan uyarıda kar yağışı beklenen iller Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop olarak duyuruldu.

Bu illerde kuvvetli kar yağışı etkili olacak ve kent merkezlerinde 10 – 20 cm, yüksek kesimlerde ise 20 -50 cm arasında kar örtüsü bırakacak.

HAVA SICAKLIĞI ÇOK DÜŞECEK

13.12.2016 Salı günü kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı hissedilir derecede düşecek. Kuzeybatı kesimlerden başlayarak sıcaklık mevsim normallerinin altına inecek.