BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ankara hava durumu kar ne zaman bitiyor?

Bu haftanın hava durumu tahminlerine göre Ankara'da kar yağışı bugün son kez görülecek. Haftasonuna kadar Ankara için başka kar yağışı yok.

Abone ol

Meteoroloji İşleri Müdürlüğü'nün Ankara için yaptığı hava durumu tahminine göre Başkentte bugün yağmurla birlikte kar etkili olacak. Ankara'da kar yağışı bugünden sonra etkisini kaybedecek ve haftasonuna kadar güneşli bir hava gelecek.

Meteoroloji Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan 5 günlük Ankara hava durumu raporuna göre Başkentte bugün sıcaklık en düşük eksi dört en yüksek ise 4 derece civarında olacak. Gün boyu Ankara'da sulu kar etkili olacak. Kar yağışı öğleden sonra etkisini yitirecek ve yerini açık havaya bırakacak.

ANKARA İÇİN HAFTASONUNA KADAR YAPILAN HAVA DURUMU TAHMİNİ ŞÖYLE

ankara-hava-durumu-13-ocak.20150113085910.jpg

HAVA DURUMU KÖTÜ OLAN İLLER

Meteoroloji İşleri Müdürlüğü verilerine göre Batı Akdeniz ile Muğla kıyılarında görülen yağışlar dün akşam saatlerinden itibaren etkisini artırdı. Antalya ve Muğla kıyılarında şiddetli, Antalya'nın batı kıyıları ile Muğla'nın güney kıyılarında yer yer aşırı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur, Burdur il geneli ile Isparta ve Denizli'nin güney kesimleri ve Antalya'nın iç kesimlerinin yükseklerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve yoğun kar şeklinde etkili olacak.

Kar yağışı Trakya bölgesinin tamamını da vurdu. Meteoroloji kar yağışının kuvvetli olarak görüleceği illeri ise şöyle sıralandı;

-Çanakkale'nin doğusu,
-Balıkesir,
-Kütahya,
-Bursa'nın güney ve doğusu,
-Sakarya'nın güneyi,
-Bilecik, Bolu
-Eskişehir'in batısı
hava-durumu-meteoroloji-bu-illeri-uyardi--.jpgHava durumu tahminine göre bu illerde kar yağışı bugün sabah saatlerinden itibaren kuvvetli olarak etkili olmaya başladı. Ulaşımda aksamalara sebep olan kar yağışı nedeniyle de okullar tatil edildi.