BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Ankara ABC'sine kavuştu!

Ankara'da profesyonel bir eğitim kadrosuyla yeni eğitim öğretim yılına başlayan ABC, yeni binasıyla da göz kamaştırdı.

Abone ol

Ankara ABC'sine kavuştu, binlerce davetliyi ağırladı! Eryaman'daki modern binasıyla göz dolduran ABC Koleji'nin açılışına seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

ABC Koleji hedef büyüttü, minik öğrenciler için yepyeni bir koleji hizmete açtı. Yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştiren ABC Koleji, bireysel gelişimi desteklemek amacıyla modern sınıflar oluştururken, Ankara'nın en iyi eğitimci kadrosunu da aynı çatı altında topladı.

GÖZ DOLDURUYOR
 
Seçkin bir davetli grubunun katıldığı açılış töreninde Kurucu Ömer Haltaş, dünya standartlarında bir hizmet binasına sahip olduklarını söyleyerek katılımcılara teşekkür etti. Okul Müdürü Mehmet Bağçeçik ise yaptığı konuşmada, ABC Koleji'nin eğitim anlayışını anlattı. 

Mega hafıza, hızlı okuma ve mental aritmatik çalışmalarının da yer aldığı eğitim kurumunda, öğrenciler için yeni Akıllı Kart Sistemi'de uygulamaya konuydu. Bu kartla veliler, okul içiresinde öğrencilerin harcamalarını kontrol edebiliyor.
 
KESİNTİSİZ İLETİŞİM 
 
ABC Koleji'nde ayrıca veli-okul-öğrenci üçlüsünün kesintisiz iletişimi için Online İletişim Portalı bulunuyor. Veliler, öğrencilerinin gelişiminden sürekli haberdar olurken, okuldaki revir ve sağlık personeli ile de tüm öğrencilerin sağlıkları düzenli olarak kontrol altında tutuluyor.