BIST 9.998
DOLAR 32,36
EURO 34,87
ALTIN 2.404,03
HABER /  GÜNCEL

Anelka planları alt üst etti

Ezeli rakibinin nefesini ensesinde hisseden Fenerbahçe'de sıkıntılı günler. Cezalı ve sakat oyuncu kervanına yıldız oyuncu Anelka da katıldı. İşin daha da kötüsü...

Abone ol

Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan Anelka'nın, Diyarbakırspor maçında kesinlikle takımındaki yerini alamayacağı öğrenildi.

Kasığındaki probleminin ciddi olduğu bildirilen Fransız futbolcunun, Galatasaray ile oynanacak Türkiye Kupası final müsabakasında da forma giyememe ihtimalinin bulunduğu belirtildi.

Planlar alt üst

Tedavisi süren ve bugün yeniden MR'ı çekilecek olan Nicolas Anelka'nın dışında Nobre'nin de sakatlığının ciddiyetini koruduğu ifade edildi. Brezilyalı golcünün Diyarbakırspor maçında forma giymesinin şüpheli olması Teknik Direktör Daum'un planlarını alt üst etti.
Alman hocanın takım düzeninde değişikliğe gidebileceği, Serhat ile van Hooijdonk arasında tercih yapacağı belirtildi.

Serhat forvet hattında

Sarı - Lacivertli takım, Diyarbakırspor maçının hazırlıklarına Samandıra Tesisleri'nde yaptığı tek antrenmanla başladı. İdman öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Daum, çalışmayı ise çift kaleyle noktaladı. Luciano ve Ümit Özat'ın cezası nedeniyle Mahmut Hanefi'ye savunmada görev veren Alman hoca, forvette ise as takımda Serhat'a şans verdi. Hooijdonk yedek takımda görev aldı. 1 saat 40 dakika süren çalışmaya sakat Nobre, Anelka, Servet ve Semih çıkmadı.

Haber: Erdoğan DERMANCI
Kaynak: