BIST 10.176
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.386,29
HABER /  SPOR

Anderlechtte gergin günler

Hafta sonu maçında, berabere kalması ciddi gerginliklerin yaşanmasına yol açtı.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi RSC Anderlecht'te gergin günler yaşanıyor.
    
RSC Anderlecht'in, Belçika liginde geçen hafta sonu oynadığı maçta, bu sezon birinci lige yükselen Dender takımı ile deplasmanda 2-2 berabere kalması kulüpte ciddi gerginliklerin yaşanmasına yol açtı.
    
29 Ağustos'ta Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmadan tur atlayan taraf olarak ayrılmayı hedefleyen, ligde de üst sıralarda yer almayı planlayan RSC Anderlecht'te, Dender maçı sonrası tartışmalar sürüyor.
    
Berabere biten karşılaşma sonrasında ortaya konan oyun ve sonrasında yaşanan gerginlikler hakkında açıklama yapmaktan kaçınan RSC Anderlecht Teknik Direktörü Frank Vercautren, sessizliğini kısa bir açıklamayla bozdu.
    
Yaşananlara ilişkin gazetecilerin sorularına yanıt vermek istemeyen Belçikalı teknik adam, ''Takımın oyunuyla ilgili söylemem gereken ağır sözler mideme oturdu. Ya yalan söylemem lazım, ya da yorum yapmamam'' dedi.
    
VERCAUTREN SERHAT İLE GÖRÜŞECEK
Öte yandan, teknik direktör Vercautren'in Anderlecht ile bir yıllık sözleşmesi bulunan ve halen Almanya'da tedavide olan eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın ile bu hafta içinde yeniden görüşüp, kadroda yer alıp almayacağı ile ilgili konuşacağı da öğrenildi.
    
RSC Anderlecht, ligin 4. hafta karşılaşmasında sahasında FC Brussels ile
karşılaşacak.
    
Anderlecht, Belçika liginde geride kalan 3. hafta sonunda 7 puanla 4. sırada
yer alıyor.