BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Ancelottinin Beckham ısrarı

AC Milan'da teknik direktör Carlo Ancelotti, David Beckham için ''O, fikrimizi biliyor, keşke takımda kalsa'' dedi.

Abone ol İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'da teknik direktör Carlo Ancelotti, devre arasında kiraladıkları yıldız futbolcu David Beckham için ''O, fikrimizi biliyor, keşke takımda kalsa'' dedi.

Ancelotti, İtalya'da katıldığı bir radyo programında yaptığı açıklamada, ABD'nin Los Angeles Galaxy kulübünde forma giyen, devre arasında da AC Milan'a kiralanan İngiliz futbolcu Beckham'ın, takımda kadrolu olmasını ümit ettiğini söyledi.

Dün Bologna'ya 4-1 üstünlükle biten maçta, ilk golünü kaydeden Beckham'ı beğendiğini, her fırsatta dile getiren Ancelotti, ''Futbolda her şey mümkün. Beckham fikrimizi biliyor, hepimiz takımda kalmasını istiyoruz. 9 Mart'ta ABD'ye gidecek olması bizi üzüyor'' diye konuştu.

Yine de Beckham'ın seçimine saygı duyacaklarını vurgulayan İtalyan teknik adam, ona herhangi bir baskı yapmayacaklarını ifade etti.

Beckham da maçın ardından yaptığı açıklamada, AC Milan'da geçirdiği mutlu günlere dikkati çekmiş, geleceğine ilişkin bir soru üzerine de ''Bekleyelim, görelim'' demişti.