BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Ali Şenden müthiş açıklamalar

Fenerbahçe'de daha şimdiden kongre havası esiyor. Efsane başkan Ali Şen de oyunu belirlemiş bile. O ismi açıkladı.

Abone ol

Fenerbahçe kongre havasına girdi. Unutulmaz Başkan Ali Şen de kime oy verecğini açıkladı. Adaylığını daha şimdiden açıklayan Şadan Kalkavan'a destek veren Ali Şen, "Aziz Yıldırım benden daha başarılı bir başkan. Ama Şadan Kalkavan benim için çok farklı ve tartışılmaz. Kalkavan'ın aday olduğu yerde Ali Şen'in oyu hep onadır" dedi.

ARAGONES'E ELEŞTİRİ BOMBARDIMANI

Star TV'de yayınlanan FutboLig programına bağlanan Şen, Arangones'i de eleştiri bombardımanına tutarak "Benim o adama, yani Aragones'e inancım yok. Umudum da yok. Daha taraftarı, Fenerbahçe'nin büyüklüğünü anlayamamış. Bu iş onunla olmaz, olmayacak da." diye konuştu.

HATASINI KABUL ETTİ

Canlı yayında, yıllar önce takımdan gönderdiği Bülent Uygun ile de yıllar sonra ilk kez bir araya gelen Şen hata yaptığını kabul etti. "Bülent’i gönderdikten sonra pişmanlık duydum. Bunu Bülent’e de söyledim." diyen Ali Şen, Bülent Uygun'un bir gün Fenerbahçe'nin başına geçeceği ve Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yapacağını öne sürdü.

O ADAMA (ARAGONES'E) İNANCIM YOK

İşte Şen'den çok tartışılacak sözler:

Fenerbahçe-Trabzonspor maçını yorumlar mısınız?

Her iki takım da çok iyi oynadı. Eğer birbirleriyle oynamasalardı kesin rakiplerine fark atarlardı... Trabzonspor daha diri gözüktü. Daha karakterli oynadı.

Fenerbahçe, bu sene şampiyon olabilir mi?

Benim o adama, yani Aragones'e inancım yok. Umudum da yok. Daha taraftarı, Fenerbahçe'nin büyüklüğünü anlayamamış. Semih gibi bir isimi kenarda oturtup, 80 dakika protesto edilen GÜiza'yı sahada tutuyor. Takımın bir sistemi, bir düzeni yok. Bu iş onunla olmaz, olmayacak da.

Aragones’e güvensizliğiniz devam ediyor. Sizce Bülent Uygun, Fenerbahçeyi şampiyon yapabilir mi?

Kayserispor'un Kadıköy'de 4-1 kazandığı maçtan sonra bu iş bitmiştir dedim kendi kendime. Bülent hocaya gelince... Asıl bu yıl sınıfı geçti. Antrenör olarak kaybetse de, kazansa da futbolcularına ağabey baba olabiliyor. Bu da takım olmalarını sağlıyor.

PİŞMAN OLDUM

Yıllar önce Oğuz Çetin, Aykut Kocaman ve Bülent Uygun ile ilgili bir açıklama yapmıştınız... Diğerlerini bilmem ama, Bülent Uygun konusunda pişmanım demiştiniz...

Bülent’i gönderdikten sonra pişmanlık duydum. Bunu Bülent’e de söyledim. Ali Şen, aktif futbol döneminde tek bir hata yapmıştır; o da Bülent ile ilgilidir. Bülent’i severim. Adam gibi adamdır. Bir gün o Bülent, gelecek Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yapacak...

"AZİZ YILDIRIM BENDEN BAŞARILI"

Uludağ’dasınız... Eskiden İstanbul'a gelip Fenerbahçe'ye el koymuştunuz...

O zamanlar şartlar çok farklıydı. Şu anda Aziz Yıldırım Başkan... Ben defalarca söyledim; Aziz Yıldırım, benden daha başarılı diye. Yeniden aday olacak mı bilmiyorum. Şadan Kalkavan adam gibi adamdır. Onun aday olması rekabeti getirir. Rekabet de kaliteyi arttırır. Bir kişinin tek başına aday olması ve başkanlık koltuğuna oturma doğru değil.

"OYUM KALKAVAN'A"

Kimin tarafında olacaksınız? Kalkavan mı, Yıldırım'ın mı?

Şadan Kalkavan benim için çok farklı ve tartışılmaz. Bu konuyu konuşmaya bile gerek yok. Şadan Kalkavan'ın aday olduğu yerde Ali Şen'in oyu hep onadır...