Cumhurbaşkanlığı seçiminin birinci turuna katılmayan Anavatan ile DYP, protesto istifalarıyla sarsılıyor.
Abone ol Anavatan'da Mardin İl Başkanı Süleyman Çelik, eski Konya milletvekili Ziya Ercan ve Konya İl Teşkilatı Üyesi Tahir Küçük partiden ayrıldı.
DYP'de ise Bala'ya bağlı Avşar Belde Belediye Başkanı Bayram Küçük'ten sonra Bingöl'ün Solhan İlçesi Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu ve Elazığ İl Yönetim Kurulu üyesi Hüsamettin Celayir istifa etti.
Anavatan, babamın kemiklerini sızlattı
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, Genel Başkan Erkan Mumcu ve oylamaya katılmayan diğer milletvekillerini Özal misyonuna ihanet etmekle suçladı.
Özal, Mumcu ve diğer vekillere şöyle seslendi: "Yaptığınız hareketle babamın kemiklerini sızlattınız. Babam olsa o oylamaya girerdi. Kaldı ki babam da aynı şekilde cumhurbaşkanı seçilmişti. Bu hareketinizle partinizin kurucusuna da ihanet etmiş oldunuz."
Zaman