BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.426,13
HABER /  GÜNCEL

Anamur’dan Kıbrıs’a yüzecek

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, Mersin’in Anamur ilçesinden Kıbrıs’a yüzecek. <br/>Vakkas Altınbaş, 18 Temmuz...

Abone ol

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, Mersin’in Anamur ilçesinden Kıbrıs’a yüzecek.
Vakkas Altınbaş, 18 Temmuz’da Anamur’dan hareket edecek. 86 kilometrelik Anamur-Girne arasındaki yüzme maratonu yaklaşık 40 saat sürecek. Vakkas Altınbaş, özel yaptırılan bir kafes içerisinde yüzecek.
Yüzme maratonu öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Vakkas Altınbaş, 20 Temmuz olayını unutmamak, Kıbrıs’ın yürüme mesafesinde olduğuna dikkat çekmek için yüzeceğini söyledi. Altınbaş, "Bu kadar yakın bir yere Türk iş adamlarının ilgisini çekmeye, buralara yatırım yapmalarını sağlamaya çalışacağız. Kıbrıs’ın bu kadar yakın olduğunu göstermeye çalışacağız. Allah kısmet ederse 18 Temmuz’da denize atlayacağız, 20 Temmuz’da Kıbrıs’tan çıkacağız” dedi.
Altınbaş, Kıbrıs’ta büyük yatırım imkanları olduğunu ifade ederek, turizm, eğitim ve sağlık alanlarına dikkat çekti.
Antrenör Mert Karabetça da, ön hazırlık çalışmalarını tamamladıklarını, Vakkas Altınbaş’ın yüzmeyi başarıyla sonuçlandıracağına inandıklarını söyledi. Yaklaşık 150 bin dolara mal olması beklenen yüzme maratonunda Altınbaş’a yaklaşık 18 kişilik bir ekip eşlik edecek.
(İHA)